S polisom Lovćena do kredita

Bez autora
Aug 22 2011

Partnerstvo kompanije Lovćen životna osiguranja i NLB Montenegrobanke, rezultiralo je novim mogućnostima za klijente ove dvije finansijske institucije. Svi vlasnici polisa štednih (mješovitih) osiguranja života mogu založiti polisu mješovitog osiguranja života kao obezbjeđenje za odobrenje gotovinskih kredita. Na ovaj način osiguranici, čije su polise "stekle pravo" na otkupnu vrijednost i koji redovno uplaćuju premiju osiguranja, mogu jednostavnije i brže doći do potrebnih kreditnih sredstava, shodno kriterijumima banke za odobrenje kredita. Na ovaj način, osiguranici koji u određenom trenutku imaju potrebu za određenim novčanim sredstvima, ne moraju otkupiti polisu osiguranja života, jer u tom slučaju i prestaje osiguravajuće pokriće...

S polisom Lovćena do kreditaPartnerstvo kompanije Lovćen životna osiguranja i NLB Montenegrobanke, rezultiralo je novim mogućnostima za klijente ove dvije finansijske institucije.

Svi vlasnici polisa štednih (mješovitih) osiguranja života mogu založiti polisu mješovitog osiguranja života kao obezbjeđenje za odobrenje gotovinskih kredita.

Zoran Mihailović, izvršni direktor "Lovćen životna osiguranja" je rekao da na ovaj način osiguranici, čije su polise "stekle pravo" na otkupnu vrijednost i koji redovno uplaćuju premiju osiguranja, mogu jednostavnije i brže doći do potrebnih kreditnih sredstava, shodno kriterijumima banke za odobrenje kredita.

"Na ovaj način, osiguranici koji u određenom trenutku imaju potrebu za određenim novčanim sredstvima, ne moraju otkupiti polisu osiguranja života, jer u tom slučaju i prestaje osiguravajuće pokriće. Umjesto opcije otkupa, vinkulcijom polise mješovitog osiguranja života i podizanjem gotovinskog kredita, osiguranici rješavaju problem nedostajućih novčanih sredstava i zadržavaju osiguravajuće pokriće", objasnio je.

Pored standardne kreditne dokumentacije propisane od banke, osiguranici treba da popune Zahtjev za vinkulaciju polise osiguranja života i da se obrate direkciji Lovćena, u ulici Novaka Miloševa 6/II u Podgorici, za izdavanje Potvrde o visini otkupne vrijednosti polise osiguranja života, a sve potrebne informacije u vezi odobrenja kredita građani mogu dobiti i u NLB Montenegrobanci.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik